Veilingvoertuigen

Veilingvoertuigen gekocht of bent u dat van plan?. Heeft u een auto, motor of scooter gekocht van de veiling? En u heeft geen transport? Wij van 24uurtransport.nl kunnen u hier bij helpen. Wij vervoeren voertuigen niet alleen in Nederland maar door heel Europa. Tegen zeer scherpe tarieven kunnen wij uw voertuig vervoeren naar elk gewenste eindbestemming. U belt ons op en wij regelen de transport voor u !

Iets gekocht op een veiling, maar geen tijd of de mogelijkheid om te transporten? Direct na het vallen van de hamer een bestelling plaatsen en de betaling soepel regelen. Maar meestal moeten relatief grote goederen toch van A naar B. Sommige dingen die tijd en moeite kosten kunt u beter effectiever uitbesteden. 24uurtransport.nl verzorgt transport op maat voor veilingen door heel Europa. Wij werken altijd stipt volgens afspraak en altijd scherpe prijzen.

Transport kosten veilingvoertuigen

U heeft een voertuig gekocht en die wilt u laten transporteren naar uw eindbestemming. De transport kosten kunt u eenvoudig berekenen doormiddel van een calculator op 24uurtransport.nl. Bekijk hier de pagina waar u de kosten kunt berekenen voor het transporteren van uw veilingvoertuig. Het transporteren van voertuigen hoeft niet duur te zijn. Bereken heel eenvoudig de kosten voor het transporteren van uw voertuig.

Autoschoonmaak van een veilingvoertuig

Meestal is een veilingvoertuig zeer vies en vol met schimmel. Hierbij kunnen wij u helpen als extra dienst. Wij werken met een vaste autopoetsbedrijf die uw nieuwe veilingvoertuig volledig voor u onder handen kan nemen.

Het schoonmaken van een veilingvoertuig kan uren in beslag nemen dit kunt u beter uitbesteden aan experts. Tevens beschikt onze partner over de juiste middellen en apparatuur om uw auto in een zeer nette staat te brengen. Wilt u meer informatie wat de mogelijkheden zijn m.b.t het schoonmaken van uw veilingvoertuig dan kunt u contact opnemen.

24uurtransport.nl
WhatsApp bericht versturen
Call Now Button