Sleepdienst Purmerend

Sleepdienst Purmerend. 24 uur Transport biedt ook hulp bij het oplossen van transportproblemen in de regio Purmerend. Heeft u nu autopech in Purmerend of direct transport nodig neem dan meteen telefonisch contact op met 24uurtransport.nl op nummer +31618114646 (directe hulp).

24uurtransport.nl zal zijn best doen om het voertuig zo spoedig mogelijk te verplaatsen naar de gewenste bestemming. Wij vervoeren uw voertuig(en) naar de door u aangegeven locatie tegen zeer scherpe tarieven.

U kunt heel eenvoudig de kosten berekenen voor het wegslepen van uw auto, oldtimer, motorfiets, scooter, caravan, boot, quad, trike, Biro of ieder ander voertuig of object tot 2700KG in Purmerend via de calculator op onze website.
Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan. Wij hanteren vaste tarieven, u kunt contant betalen of per pin.

Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op met 24 uur transport om uw voertuig snel te laten slepen naar de door u gekozen locatie.

Goedkoop sleepdienst Purmerend

Een auto weg laten slepen door een sleepdienst in Purmerend hoeft niet duur te zijn, wij hanteren vaste tarieven. Een start tarief van €35 en voor elk gereden kilometer rekenen wij €0,50. U kunt eenvoudig met de calculator op onze website de kosten berekenen en direct zien waar u aan toe bent nadat u het aantal af te leggen kilometers heeft ingevoerd (heen/terug).

Extra diensten

24uurtransport.nl bied tevens de mogelijkheid om uw auto in nieuwstaat te laten verkeren. Dit houdt in dat de auto zowel binnen als buiten grondig wordt gereinigd waardoor uw voertuig werkelijk in showroom-staat zal verkeren. Wij werken met één autopoetsbedrijf waardoor de kwaliteit wordt gewaarborgd en altijd zal resulteren tot een mooi resultaat.

Dit autopoetsbedrijf kan indien gewenst uw voertuig voorzien van een keramische coating. Dit brengt uiteraard extra kosten met zich mee, vraag vrijblijvend naar de mogelijkheid met betrekking tot het professioneel laten reinigen van uw voertuig of object.

24uurtransport.nl
WhatsApp bericht versturen
Call Now Button