Nooddienst voor dealers en garages

Nooddienst. Het kan zijn dat u zich realiseert dat uw monteur het erg druk heeft en een trouwe klant belt om te zeggen dat hij/zij een autopech heeft. En er word u gevraagd om te komen helpen. Het is het beste zo snel mogelijk te schakelen in zo een situatie. Wij van 24 uur transport kunnen de motorvoertuig wegslepen tegen zeer scherpe tarieven. Een van de voordelen van het uitbesteden van wegslepen is dat u verder kunt gaan met uw eigen werkzaamheden tot de voertuig die met pech bij u arriveert. Dit scheelt u heel veel tijd en moeite als autobedrijf. Bel of mail ons voor de mogelijkheden m.b.t het wegslepen van voertuigen voor zakelijke klanten. Ook bieden wij extra diensten zoals een voertuig in showroomstaat te brengen door een autopoetsbedrijf waar wij mee samen werken.

Nooddienst voor particulier

Bent u particulier en staat u met pech aan de kant? Wij van 24uurtransport.nl helpen ook particuliere klanten. U kunt contact opnemen en wij zullen u per direct helpen. Of u auto nou stuk is of u heeft een ongeluk gehad en het voertuig moet weggesleept worden, wij proberen binnen 1 uur op locatie te zijn. Het wegslepen van een voertuig hoeft niet veel geld te kosten. Wij van 24 uur transport slepen voertuigen tegen zeer scherpe tarieven, dit komt puur doordat we door heel Noord Holland actief zijn en snel op de locatie aanwezig kunnen zijn om u te helpen met uw voertuig.

Hulp op maat

Wil je af en toe gebruik maken van onze service? Dat is ook mogelijk. Maar u kunt ook kiezen voor een meer gestructureerde hulpverlening door 24 uur transport. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om overdag de controle te behouden en 24uurtransport.nl in te schakelen. Voor meer informatie kunt u ons contacteren voor een uitgebreide beschrijving van onze diensten.

24uurtransport.nl
WhatsApp bericht versturen
Call Now Button