Autosleepbedrijf Sloterdijk

Autosleepbedrijf Sloterdijk. 24 uur transport biedt ook hulp bij het oplossen van problemen in de regio Sloterdijk. Dus u heeft nu autopech in Sloterdijk? Mocht er dan iets mis gaan, bel dan 24 uur transport op +31618114646 voor directe hulp.

24uurtransport.nl zal zijn best doen om het voertuig snel te verplaatsen. Wij vervoeren de voertuig naar de door u gekozen locatie tegen zeer scherpe tarieven. Of het nou een auto, motor of boot is wij zullen de voertuig verplaatsen voor u.

U kunt heel eenvoudig de kosten berekenen voor het wegslepen van uw auto, motor of boot in Sloterdijk via een calculator op ons website. Hierdoor komt u niet voor verassingen te staan. Het zijn vaste tarieven wat wij rekenen, u kunt contant of met pin betalen.

Aarzel niet en neem contact op met 24 uur transport om uw voertuig snel te laten slepen naar de door u gekozen locatie.

Goedkoop autosleepbedrijf Sloterdijk

Een auto wegslepen in Sloterdijk hoeft niet duur te zijn, wij rekenen een start tarief van €35 vervolgens voor elke gereden kilometer rekenen wij €0,50. U kunt eenvoudig via een calculator de kosten berekenen en zien voor het weglaten slepen van uw voertuig. U hoeft enkel de aantal kilometer in te voeren en u krijgt de kosten te zien voor het laten wegslepen van uw voertuig.

Extra diensten

Bij 24uurtransport.nl bieden wij ook de mogelijkheid om uw auto in nieuwstaat te brengen. Dit houdt in dat de auto zowel van binnen als van buiten grondig wordt gereinigd. Wij werken met een vast autopoetsbedrijf dat de voertuigen grondig reinigt en in showroomstaat brengt. Ook kunnen we er voor zorgen dat uw voertuig een keramische coating krijgt of velgencoating. Dit brengt uiteraard extra kosten met zich mee, vraag naar de mogelijkheden m.b.t tot het grondig reinigen van uw voertuig.

24uurtransport.nl
WhatsApp bericht versturen
Call Now Button