Autobedrijven

Autobedrijven die hulp nodig hebben met transport die helpen wij graag. Heeft u een autobedrijf maar u heeft geen tijd om voertuigen te transporteren, dan kunnen wij u hierbij helpen. Op het moment dat u contact opneemt met 24 uur transport zal er een medewerker u telefonisch helpen.

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk tijd is voor een autobedrijf. Het is heel lastig voor u als autobedrijf als een klant u op belt om een auto weg te laten slepen omdat ze misschien met pech staan. Mocht er zo een situatie voorkomen dan wilt u natuurlijk uw klant altijd helpen, en wij van 24 uur transport kunnen u zeker helpen.

24 uur transport is 24/7 actief voor het transporteren van auto’s, motoren en boten. Wij werken met meerdere autobedrijven die de dagelijkse auto transport uitbesteden. Dit scheelt onze klanten tijd en de moeite om een voertuig op te halen. Niet te vergeten dat u misschien uw huidige werkzaamheden moet staken om uw klant weg te slepen.

Autobedrijven Noord Holland

Wij werken met meerdere autobedrijven door heel Noord Holland. Hierdoor kunnen wij u als autobedrijf garanderen dat we ruim op tijd bij een melding kunnen zijn. Wij beschikken over meerdere chauffeurs die u kunnen helpen met het transporteren van een auto, motor of boot op de locatie die u als autobedrijf aangeeft. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Extra diensten

Bij 24uurtransport.nl bieden wij ook de mogelijkheid om uw auto in nieuwstaat te brengen. Dit houdt in dat de auto zowel van binnen als van buiten grondig wordt gereinigd. Wij werken met een vast autopoetsbedrijf dat de voertuigen grondig reinigt en in showroomstaat brengt. Ook kunnen we er voor zorgen dat uw voertuig een keramische coating krijgt of velgencoating. Dit brengt uiteraard extra kosten met zich mee, vraag naar de mogelijkheden.

24uurtransport.nl
WhatsApp bericht versturen
Call Now Button